Bloguri din Cluj

Cu mult timp în urmă, niște bloggeri din Cluj afiliați primarului orașului au avut inițiativa (lăudabilă) de a vedea câți pești înoată în balta blogosferei clujene și de a afișa lista bloggerilor din Cluj în Primăria Municipiului Cluj-Napoca și pe site-ul web al acestei instituții. Nu de alta, dar nu știi când ai un surplus de biscuiți și e bine să știi ce poți să prinzi cu biscuiți și ce poți să prinzi cu viermi.

Pentru a nu promova dispute politice și pentru a nu-i lăuda pe unii prea mult, ca să nu li se urce la cap, în stilul meu caracteristic dulce, vă voi prezenta doar câteva defecte de pe listă:

adcroitoru.com (blog din Manhattan, în engleză);

afrim-tya.blogspot.com (blog sud-african, în engleză, cu ultimul articol publicat în februarie 2013);

am3lian.blogspot.com („blog accesat doar de cititori invitați”, probabil o comunitate homosexuală);

andadj.blogspot.com (s-a mutat începând cu decembrie 2011 și acum este în perioada de probă);

andicluj.wordpress.com (s-a mutat pe clujean.net, unde ultimul articol a fost publicat în februarie 2013); 

andreiboar.tophabits.ro („Nimic de văzut aici”, cel puțin vă explică din prima despre ce este vorba); 

artvinium.com (Acesta este iertat pentru că este recent: „NOTIFICARE: Numele acestui domeniu a expirat în 25/09/2013 și așteaptă reînnoirea sau ștergerea.”).

Nu am prezentat toate blogurile cu defecte, ci doar de la litera A, unde, din 12 bloguri prezente pe listă, 7 au problemele menționate mai sus. Un recensământ al blogurilor ar fi mai mult decât necesar în Portocalistan. Hanul vrea să vadă și câți au fugit din oraș și au început să vorbească limbi străine. Dacă nu mai sunt biscuiți în stoc, unii ar trebui să fie percheziționați la ieșire.