Political Rating

Nu este prima dată când vorbesc despre #NouaPolitica pe blog. De data aceasta o fac pentru a lansa invitația bloggerilor la un eveniment care se înscrie în această campanie inițiată de Cristi de la Political Rating. Așa cum mă așteptam, nu a fost deloc greu să-i convingem pe liderii PNȚCD de necesitatea creșterii transparenței evenimentelor de partid și a deschiderii porților către blogosferă.

Invitația făcută bloggerilor vizează participarea celor interesați la înființarea Forumului Aleșilor Locali, o premieră pentru PNȚCD, un forum menit să popularizeze pe plan intern exemplele de bună practică în administrația locală date de aleșii PNȚCD. Nu este un eveniment de amploarea celor care au intrat până acum în campania #NouaPolitica, dar arată amploarea implicării partidului în viața politică internă.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 17 aprilie 2010, la Timişoara, ora exactă de începere şi locaţia vor fi comunicate ulterior prin intermediul acestui blog şi pe adresa de e-mail a celor care îşi vor exprima intenţia de a participa la eveniment, prin trimiterea unui mesaj la adresa contact@pntcd.eu sau pe formularul de contact al acestui site. Mesajul de solicitare trebuie trimis cu cel puțin două zile înainte de eveniment și trebuie să conțină numele solicitantului sau pseudonimul bloggerului și adresa de internet a blogului personal sau colectiv.

Sperăm că evenimentul va stârni interesul bloggerilor și că aceștia vor onora viitoarele noastre invitații la evenimente de partid.

Actualizare (13 aprilie 2010): 

Programul de constituire a Forumului Aleșilor Locali, din 17 aprilie 2010, este următorul:

Ora 10:00: Întâlnire la sediul PNȚCD Timiş (Timişoara, Piaţa Libertăţii nr. 2);

10:15 – 13:30: Vizită la primăriile din Ghiroda și Remetea Mare, urmată de o vizită la Timișoara;

14:30 – 16:30: Şedinţa de constituire a Forumului Aleşilor Locali, la sala de consiliu a Primăriei Timişoara.