Congresul PNL

Aș putea vedea cum presa ahtiată după scandaluri nu a avut prea multă materie primă furnizată de Congresul PNL. Prea multă tăcere. Au vrut chiar să-și exprime dezamăgirea în direct că a fost un congres mult prea liniștit.

Discursul lui Crin Antonescu de la finalul Congresului a fost într-adevăr un discurs victorios. Și mâna întinsă câștigătorului de către Ludovic Orban a fost apreciată.

Varujan Vosganian, Mihai Voicu și Relu Fenechiu au motive să se bucure, având în vedere funcțiile de vicepreședinți pe care le-au primit. A se vedea reacțiile pe bloguri după Congres.

Puteți descoperi perspectivele complete asupra Congresului PNL cu ajutorul reacțiilor de pe blogurile altor liberali: Diana Tuşa, Cristina-Ancuţa Pocora, Alina Gorghiu, Răzvan Pop, Victor Ionescu sau Roberto Dietrich .

Deschidere interesantă a Congresului PNL către bloggeri, în urma inițiativei lui Cristi, de la Political Rating, prin campania #NouaPolitica. În urma acestei deschideri, puteți citi reacțiile la congres pe blogurile lui Lars, Oana Portase, Lilick, Chinezu, Adi Zăbavă și pe blogul Rating Politic.